Η Συντονίστρια μας Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP)

NeuroCoaching Psychologist, Author, Public Speaker 

Σε ολόκληρη την επαγγελματική της ζωή, η Ελισσάβετ έχει επικεντρωθεί στο συνδυασμό θεμάτων υγείας και ποιότητας ζωής, και πιο συγκεκριμένα στη διαχείριση υψηλών επιπέδων άγχους σε συνάρτηση με την απόδοση.  Πιστεύοντας στη δύναμη του καθενός και έχοντας η ίδια τις γνώσεις και την εμπειρία, της ψυχολογίας και των Νευροεπιστημών (CBTEMDR,Βιοανάδραση, Mindfulness), έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης βασισμένο σε συνδυασμό διαφόρων επιστημονικά αναγνωρισμένων μεθόδων.   Στόχος της είναι να αποκωδικοποιεί τον τρόπο που εργάζεται το μυαλό (εγκέφαλος) του καθενός και με ειδικές τεχνικές να εκπαιδεύει τον καθένα (μαθητή, εργαζόμενο, ηγετικό στέλεχος), βρεί τη δική του χρυσή τομή μεταξύ συναισθήματος, σκέψης και συμπεριφοράς! 

Ως νευροψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής και  coaching psychologist, αντιπροσωπεύει τα προϊόντα και τα προγράμματα της HeartMath LLC, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Επιπρόσθετα, προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης σε επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών Employee Assistance Programs - EAP Τα προγράμματα και οι υπηρεσίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε οργανισμούς και  ελληνικές εταιρείες, συνήθως έχουν τη μορφή workshops ή και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Έχει επίσης εργαστεί με την PPC Worldwide στην Ελλάδα επί σειρά ετών ώς επιστημονικός σύμβουλος και coaching psychologist σε επιχειρήσεις καθώς και με το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ) και το Εθνικό Δίκτυο Προαγωγής της Υγείας στους χώρους Εργασίας (ΕΔΠΥΧΕ), ώς εισηγήτρια σεμιναρίων και αρθρογράφος.

 Εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί blog Νευροψυχολογίας όπου αναρτώνται άρθρα και τεχνικές βασισμένες στις Νευροεπιστήμες και αφορούν την καθημερινή μας ζωή επαγγελματική και προσωπική.