Μια αναλυτική ματιά στην αποστολή και στις υπηρεσίες που παρέχει η Self Balance

Η αποστολή μας

Η ιδέα της Self Balance δημιουργήθηκε όταν νιώσαμε έντονα ότι υπήρχε ανάγκη να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων που είναι συχνά εξαιρετικά περίπλοκα, δίχως όμως να συνοδεύονται από εξίσου περίπλοκες και συνήθως χρονοβόρες λύσεις.

Οι υπηρεσίες μας

Brain Fitness Today® Είναι η εκγύμναση,μέσω αισθητήρων & ειδικού λογισμικού, αποκαλύπτουμε τα (βιο)δεδομένα του ανθρώπινου σώματος ενισχύοντας έτσι την ενέργεια και την δημιουργικότητα μας.

Mindful You!® εμπεριέχει την εκμάθηση διαχείρισης άγχους και συγκέντρωσης, ανθεκτικότητας καθώς και ελέγχου του σώματος και της σκέψης που αφορούν τη συμπεριφορά του ατόμου στο χώρο που κινείται.

 Stress Profile και Τεχνικές HeartMath® όπου εφαρμόζονται προγράμματα αντιμετώπισης συμπτωμάτων stress και παράλληλα αξιολογούνται τα χαρακτηριστικά του καθενός με εξατομικευμένα προγράμματα.


Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα δεν μπορούν να λυθούν με το ίδιο δεδομένο σκέψης που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε.
— Albert Einstein

Στο περιβάλλον γρήγορων ρυθμών που ζούμε, το οποίο έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο λόγω της τρέχουσας οικονομικής αβεβαιότητας, η Self Balance με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τις δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές που εστιάζουν σε ένα συνδυασμό λύσεων βασισμένων στις Νευροεπιστήμες.

Η καινοτομία μας έγκειται στον επιτυχή συνδυασμό των τεχνικών Βιοανάδρασης και Συμπεριφοράς, πάντα συνοδευόμενου από τη χρήση (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) της εξελιγμένης, βραβευμένης μα συνάμα απλής και προσιτής φορητής τεχνολογίας από την HeartMath LLC.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναδομήσουν τα δυσλειτουργικά πρότυπα συμπεριφοράς καθώς και τις συνεχείς αρνητικές σκέψεις και αντιλήψεις που μπορεί να τους εμποδίζουν να ζήσουν μια πιο ικανοποιητική, χαρούμενη και ουσιαστική ζωή.

 

Γιατί λειτουργούν πραγματικά όλα αυτά

  • Μέσα από τις μεθόδους μας, μπορεί κάποιος να αποκτήσει επίγνωση των φυσιολογικών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στον ίδιο του τον οργανισμό, και το πως αυτές πηγάζουν από το νευρικό μας σύστημα.

  • Μ' αυτό τον τρόπο, βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο αυτό ακριβώς στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε.  Η στιγμή της “ανακάλυψης” των συναισθημάτων είναι η λιγότερο συναρπαστική για κάποιον, αφού ακόμα πιο ικανοποιητική είναι η συνειδητοποίηση της αλλαγής της ψυχική διάθεσης που προκύπτει μέσα από τις συνεδρίες μας.
  • Στόχος της Self Balance είναι με τη σειρά της να “εκπαιδεύσει” τον κάθε πελάτη ώστε να μάθει να παρατηρεί μόνος του και φυσικά να αποκτήσει τον έλεγχο της φυσικής και ψυχολογικής του κατάστασης, καθώς και των συναισθημάτων σας.

  • Μέσα σε λίγες συνεδρίες, η Self Balance είναι σε θέση να βελτιώσει αυτό που αποκαλούμε ψυχική δύναμη, παράγοντας ζωτικής σημασίας για την επίτευξη μιας ισορροπημένης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. 

Brain Fitness© από την Self Balance | Stress, Resilience, Performance.

Παρακολουθήστε στο video μια τεχνική για Brain Fitness όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Πάνω απ όλα η υγεία μας" με την Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP) Brain Fitness trainer,Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπέυτρια (CBT,EMDR). 

Παρακολουθήστε πως μπορούμε να αυξήσουμε την αυτοπεπoίθησή μας συγχρονίζοντας τους παλμούς της καρδιάς με την αναπνοή μας.Πως επιτυγχάνουμε τα παραπάνω - Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας