Οι υπηρεσίες μας

«Άγχος: Το έχει ο καθένας μας, αλλά κανείς δεν ξέρει τι είναι»

Η Self Balance έχει σκοπό να βοηθήσει τον καθένα μας να αποκτήσει έναν υγιή έλεγχο του οργανισμού και του μυαλού του. Σαν διαδικασία το Stress Profile είναι στην πραγματικότητα μια άκρως θετική εμπειρία, η οποία όχι μόνο ενημερώνει κάποιον για τα επίπεδα άγχους του, αλλά ταυτόχρονα τον εκπαιδεύει.

Στην ουσία αποτελεί ένα εργαλείο αξιολόγησης που παρακολουθεί και καταγράφει τις φυσιολογικές αντιδράσεις μας μετά από έκθεση σε μια ποικιλία ερεθισμάτων και συναισθηματικών εναυσμάτων τα οποία θα πάντοτε παρουσιάζει ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής ψυχολόγος.

Μιας και είναι βασισμένο στις αρχές της Βιοανάδρασης και της συμπεριφοράς, το Stress Profile μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να προσδιορίσει μια σειρά από συμπτώματα άγχους, κρίνοντας από την αναπνοή, την υψηλή πίεση, τη μυϊκή ένταση και φυσικά τον καρδιακό ρυθμός. Σε συνεργασία με τον θεραπευτή, τα αποτελέσματα που προκύπτουν μένει να χρησιμοποιηθούν για να αναζητηθούν οι κατάλληλες θεραπευτικές επιλογές.

Πώς διεξάγεται το Stress Profile;

Μέσα σε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος και με τη χρήση εξειδικευμένων αισθητήρων, καταγράφονται οι σωματικές αντιδράσεις ενός ατόμου και συλλέγονται οι πληροφορίες από το θεραπευτή/εκπαιδευτή.

Το Stress Profile μπορεί να διεξαχθεί τόσο σε μικρά παιδιά όσο και ενήλικες.