H Self Balance παρέχει προγράμματα εκγύμνασης εγκεφάλου Brain Fitness Today© 
που απευθύνονται σε επιχειρήσεις & ιδιώτες. 

 

Η ιδέα της Self Balance δημιουργήθηκε όταν νιώσαμε έντονα ότι υπήρχε ανάγκη να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων που είναι συχνά εξαιρετικά περίπλοκα, δίχως όμως να συνοδεύονται από εξίσου περίπλοκες και συνήθως χρονοβόρες λύσεις.

Στο περιβάλλον γρήγορων ρυθμών που ζούμε, το οποίο έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο λόγω της τρέχουσας οικονομικής αβεβαιότητας, η Self Balance με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τις δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές που εστιάζουν σε ένα συνδυασμό λύσεων βασισμένων στις Νευροεπιστήμες.

Η καινοτομία μας έγκειται στον επιτυχή συνδυασμό των τεχνικών Biofeedback, Neurofeedback, Mindulness & Cognitive Behavioral Therapy (CBT) πάντα συνοδευόμενου από τη χρήση (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) της εξελιγμένης, βραβευμένης μα συνάμα απλής και προσιτής φορητής τεχνολογίας από την HeartMath LLC.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναδομήσουν τα δυσλειτουργικά πρότυπα συμπεριφοράς καθώς και τις συνεχείς αρνητικές σκέψεις και αντιλήψεις που μπορεί να τους εμποδίζουν να ζήσουν μια πιο ικανοποιητική, χαρούμενη και ουσιαστική ζωή.


Μάθετε περισσότερα για την Συντονίστρια μας,

NeuroCoaching Psychologist and Brain Fitness Trainer

Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP)

 
 
tumblr_mn8b8sLRb61rkz363o1_1280.jpg

Γιατί λειτουργούν πραγματικά όλα αυτά

custom-icons-eye.png

Μέσα από τις μεθόδους μας, μπορεί κάποιος να αποκτήσει επίγνωση των φυσιολογικών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στον ίδιο του τον οργανισμό, και το πως αυτές πηγάζουν από το νευρικό μας σύστημα.

custom-icons-pulse-glow.png

Μ' αυτό τον τρόπο, βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο αυτό ακριβώς στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε.  Η στιγμή της "ανακάλυψης" των συναισθημάτων είναι η λιγότερο συναρπαστική για κάποιον, αφού ακόμα πιο ικανοποιητική είναι η συνειδητοποίηση της αλλαγής της ψυχική διάθεσης που προκύπτει μέσα από τις συνεδρίες μας.

Στόχος της Self Balance είναι με τη σειρά της να "εκπαιδεύσει" τον κάθε επισκέπτη ώστε να μάθει να παρατηρεί μόνος του και φυσικά να αποκτήσει τον έλεγχο της φυσικής και ψυχολογικής του κατάστασης, καθώς και των συναισθημάτων σας.

Μέσα σε λίγες συνατήσεις, η Self Balance είναι σε θέση να βελτιώσει αυτό που αποκαλούμε ψυχική δύναμη, παράγοντας ζωτικής σημασίας για την επίτευξη μιας ισορροπημένης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Μάθετε περισσότερα →

Οι υπηρεσίες μας και τα αποτελέσματα τους

Stress Profile

Έχει σκοπό να βοηθήσει τον καθένα μας να αποκτήσει έναν υγιή έλεγχο του οργανισμού και του μυαλού του. Σα διαδικασία, το Stress Profile είναι στην πραγματικότητα μια άκρως θετική εμπειρία, η οποία όχι μόνο ενημερώνει κάποιον για τα επίπεδα άγχους του, αλλά ταυτόχρονα τον εκπαιδεύει.

Biofeedback

Η Βιοανάδραση είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος που χρησιμοποιείται για να απεικονίσει τις φυσιολογικές διαδικασίες, τις αλληλεπιδράσεις νου και σώματος, οι οποίες λαμβάνουν χώρα "μέσα στον οργανισμό" και ενεργοποιούνται από το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Με τη χρήση αισθητήρων και μιας συσκευής μέτρησης, ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας μπορεί να λάβει πληροφορίες (ανατροφοδότηση) για τον οργανισμό μας και να καταγράψει παραμέτρους όπως ο καρδιακός ρυθμός, ο όγκος του αίματος, ο σφυγμός, η αναπνοή, η αγωγιμότητα του δέρματος και η θερμοκρασία, καθώς και την κίνηση των μυών.  

Heartmath

Η λύση της HeartMath είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος που βασίζεται στις Νευροεπιστήμες, η οποία εξοπλίζει τον καθένα μας  με εργαλεία και τεχνικές ώστε να λάβουμε πληροφορίες για το σώμα μας και να αντιληφθούμε  τη "νοημοσύνη" της καρδιάς και του εγκεφάλου μας. Στόχος των συσκευών αυτών είναι να μας δώσει τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε στα καλύτερα δυνατά επίπεδα της απόδοσης μας.

 

Δείτε αναλυτικά τι κάνουμε →