• Η Self Balance με βοήθησε να εντοπίσω την πραγματική αιτία της χαμηλής αυτοεκτίμησης μου. Ήταν κρυμμένη σε πτυχές του παρελθόντος μου που ποτέ δεν υποψιάστηκα ότι θα ήταν η πραγματική αιτία.
  — Αντώνης Κ., Στέλεχος Διαφημιστικής Εταιρείας
 • Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω διδαχθεί πως να αναπνέω συνειδητά.
  — Άννα Η., Νοσηλεύτρια στο Ωνάσειο Καρδειοχειρουργικό Νοσοκομείο
 • Η διαδραστική συσκευή HeartMath, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση της Ελισάβετ με βοήθησαν να φτάσω σε μειωμένα επίπεδα άγχους, πολύ νωρίτερα απ' ότι περίμενα.
  — Σοφία Μ., Τραπεζικό Στέλεχος
 • Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβρισκα τη θεραπεία για το άγχος μου σε απλές αναπνευστικές τεχνικές.
  — Χριστίνα Ο., Τραπεζικός Υπάλληλος

Εταιρείες που χρησιμοποιούν το HeartMath και τις υπηρεσίες μας

 • Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική συμβολή του προγράμματος HeartMath στο Executive Programme του Stanform κατά τα τελευταία επτά χρόνια. Έχω δει ότι τα εργαλεία της HeartMath παρέχουν στα στελέχη που συμμετέχουν πολύ σημαντικές και άκρως συναφείς δεξιότητες για τη διαχείρηση του εαυτού τους.
  — Beverly H. Smith, Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, Stanford Executive Programme
 • Ως ιατρός θεωρώ ότι η χρήση των τεχνικών Βιοανάδρασης είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το άγχος.
  — Δρ. Δ. Μπουντουρόγλου (FRCS), Αγγειακός και Ενδαγγειακός Χειρουργός
 • Είχα σχεδόν απελπιστεί. Δεν ήξερα τι να κάνω επειδή η πίεση του αίματος μου ήταν σταθερά περίπου 155/95 και σε κάποιες μετρήσεις ανέβαινε σε επίπεδα ές 170/110. Έχουν περάσει ήδη τέσσερις μήνες από το σεμινάριο. Έχω παρατηρήσει ότι ο μέσος καρδιακός ρυθμός μου έχει μειωθεί σχεδόν 10 μονάδες. Η πίεση μου είναι σταθερά κάτω από 120/80 και έχω μετρήσει ακόμα και 97/75. Δεν μπορώ να θυμηθώ τέτοιες τιμές πίεσης για περισσότερα από 20 χρόνια.
  — Terry Miller, Ανώτερος Διευθυντής στην Hewlett-Packard Co.
 • Η εκπαίδευση με τον εξοπλισμό της HeartMath μου έδωσε τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική λειτουργία μου σε αυτό το κλίμα των γρήγορων ρυθμών, διατηρώντας παράλληλα την απόδοση, την υγεία και τον έλεγχο μου. Έχω εκτιμήσει την αυξημένη ικανότητα μου να παραμένω ήρεμη και ταυτόχρονα γεμάτη ενεργητικότητα.
  — Gunder Creager, Αντιπρόεδρος της Colliers International

Βίωσε κι εσύ τα οφέλη των υπηρεσιών μας και της τεχνολογίας HeartMath

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξοικειωθείτε και ταυτόχρονα να εξοικειώσετε τον εαυτό και οργανισμό σας με το πρόγραμμά μας, με τίτλο "Coaching through Biofeedback Program (CBP)". Βρισκόμαστε εδώ ώστε να συζητήσετε μαζί μας το πως μπορεί αυτό να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας, οποιασδήποτε φύσης κι αν είναι αυτοί.

Όνομα *
Όνομα