ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 INNER BALANCE ΓΙΑ IOS

Η Self Balance σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα από τα τρία (3) Inner Balance για iOS (30-pin έκδοση), συνολικής αξίας 420€! 

Το Inner Balance για το iOS είναι μια καινοτόμος προσέγγιση με στόχο τη βελτίωση της ευεξίας μέσω της εκπαίδευσης και της αυτοπαρακολούθησης του καρδιακού παλμού και της αναπνοής σας. Μέσω της εφαρμογής Inner Balance που θα βρείτε δωρεάν στο App Store, εισάγετε το πως αισθάνεστε εκείνη τη στιγμή και εν συνεχεία πραγματοποιείτε μια προσωπική συνεδρία εστιάζοντας σε μια θετική στιγμή, ανάμνηση ή σκέψη. Η επικέντρωση σε θετικά συναισθήματα σε συνδυασμό με τη σωστή αναπνοή μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις επιπτώσεις του άγχους και του καθημερινού stress, ώστε να συμβάλουν σε μια πιο ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση.

Τα οφέλη είναι άμεσα εμφανή και αντιληπτά

  • Έλεγχος και παρακολούθηση των αλλαγών της διάθεση σας
  • Μάθετε να εστιάζετε στον συγχρονισμό καρδιακού παλμού και αναπνοής
  • Παρακολουθήστε και καταγράψτε αυτόματα την πρόοδο σας.Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με την κάθε ολοκλήρωση στόχου
  • Δημοσιεύστε τα επιτεύγματά και την επιτυχία σας στο HeartCloud

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι like στο Facebook page μας, share στο post για το διαγωνισμό, καθώς επίσης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας που σας ζητούμε παρακάτω, ώστε να γίνει εφικτή και η επικοινωνία με τους τρεις νικητές. 

Self Balance on Facebook

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου του 2015, έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 23:59, όπου και θα πάψει να είναι εφικτή η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο Facebook page μας την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email* (ή και τηλεφωνικά** αν μας προμηθεύσουν τον αριθμό τους). 

Όνομα *
Όνομα
Όροι και Προϋποθέσεις *

*Δίνοντας μας το email σας, σας εγγυόμαστε πως ποτέ αυτό δε θα προστεθεί σε mailing list τρίτων, και πως η μοναδική του χρήση θα είναι η επικοινωνία των αποτελεσμάτων, καθώς και λοιπών νέων της Self Balance, όπως (δι)μηνιαία newsletters, νέους διαγωνισμούς, events, προϊόντα και workshops.

**Ο τηλεφωνικός σας αριθμός θα παραμείνει στην κατοχή μας μονάχα για τη διάρκεια του διαγωνισμού και δε θα χρησιμοποιηθεί για τίποτα περισσότερο από την επικοινωνία με τους ενδεχόμενους νικητές.